fbpx
Categories:

Инъекционная косметология. Ботокс

Botoks terapija lica u Crnoj Gori

Botoks terapija lica u Crnoj Gori primjenjuje radi korekcije mimičkih bora lica koje nastaju kao posljedica aktivnosti mišića lica prilikom izražavanja naših emocija. Zbog toga mišići lica trpe kontrakcije oko 15 000 puta dnevno. Sa godinama ove redovne kontrakcije (mimika) ostavljaju svoje tragove – nabore i brazde, odnosno bore. (more…)

disport

Botoks terapija lica i neželjne posljedice

Zašto botoks terapija uklanja bore sa lica? Kada govorimo i izražavamo svoje emocije, mi to radimo uz pomoć mimike i izraza lica. Mimika se odvija zahvaljujući konstantnim kontrakcijama mišića na licu. Vlakna mišića lica su tijesno upletena u kožu, tako da prilikom mimike i koža trpi kontrakcije zajedno sa mišićima. Sa godinama kolagen kože gubi svoju elastičnost i koža više nije u stanju da se vrati u prvobitni položaj – tako se na licu pojavljuju mimičke bore. (more…)

Fileri Volume Princess

Fileri u Crnoj Gori

Implatanti za intradermalne injekcije hijaluronske kiseline HA koriste se često u praktičnoj kozmetologiji (kozmetičkoj  praksi). Efekat punila na bazi hijaluronske kiseline, koja nije životinjskog porijekla, na involucione promjene na koži ima i specifičan i nespecifičan karakter. (more…)

Rf-lifting

Radiotalasni lifting (RF)

Indikacije za primenu RF-liftinga

  • Mlitavost kože lica, vrata i oblasti dekoltea;
  • Nazolabijalne i mimičke bore, uključujući i bore oko očiju i usana;
  • «Brili» na donjem delu lica;
  • Opuštanje kože grudi, stomaka, kukova, posebno posle mršavljenja;
  • Gubitak elastičnosti kože na rukama, unutrašnjoj površini ramena i kukova.

(more…)

alpha_beta

Program obnavljanja kože HOLY LAND

Predstavljamo Vam novi program za njegu kože koji uključuje kombinovani piling – serum iz porodice ABR, u sastav kojih ulazi pet multivoćnih kiselina, što omogućava da se dobije što kompleksniji efekat. Sve laboratorije koje koriste HOLY LAND kozmetiku sa prirodnim porijeklom, imaju minimalne mogućnosti za alergiju. (more…)

Princess

Hialuronska Kiselina Crna Gora

Implatanti za intradermalne injekcije hijaluronske kiseline koriste se često u praktičnoj kozmetologiji (kozmetičkoj  praksi). Efekat punila na bazi hijaluronske kiseline, koja nije životinjskog porijekla, na involucione promjene na koži ima i specifičan i nespecifičan karakter. (more…)