fbpx

Za rešavanje estetskih problema vaše linije i višak masnih naslaga koristimo isključivo savremene mašine zadnje generacije i različate vrste masaže.
Naši stručnjaci će napraviti za vaš problem individualni plan procedura u toku konsultacije.

BODY SCULPTURE je uređaj nove generacije koji je 2021. godine izumjela kompanija Vecom Srbija, koja već 20 godina proizvodi profesionalnu opremu za SPA centre i salone ljepote širom Balkana i Evrope. Ovaj uređaj kombinuje 5 najviše testiranih i ključnih tehnologija za smanjenje obima tijela, uklanjanje celulita i zatezanje kože.

Naime

  • ultrazvučna kavitacija,
  • vakuum terapija uz regulisanje snage usisavanja tkiva,
  • automatski masirujući roleri koji mijenjaju pravac rotiranja prilikom usisavanja regije kože vakuumom,
  • bipolarni radio-talasni lifting,
  • lasersko zračenje.

Uređaj ima 5 sondi čije su karakteristike i dimenzije potpuno prilagođene za različite regije kože (od senzitivne sa kuperozom do debele). Istovremeno djelovanje svih 5 navedenih faktora omogućava veću efikasnost i brže rješavanje problema celulita, viška masnih naslaga na stomaku, bokovima, nogama, bradi kao i zatezanje kože tijela i lica.

Zahvaljujući ovim prednostima uređaja BODY SCULPTURE, u stanju smo da za svakog klijenta i njegove individualne osobine odaberemo najefikasniji i najbrži program kozmetoloških tretmana i stoga se efekat vidi već nakon prve posjete.

Salon ljepote „SofiaMed“ u Baru je garancija visokog kvaliteta usluga. Oblikovanje tijela i mršavljenje u Crnoj Gori od strane profesionalaca. Zaustavite vrijeme zajedno s nama!
Ovu uslugu možete zakazati putem telefona +38269145551 ili preko naše Facebook stranice.