fbpx

Već duži niz godina vrata naših salona su otvorena u crnogorskim gradovima Baru i Podgorici. Od samog početka mi koristimo najefikasnije i provjerene tehnologije i kozmetičke brendove.

  • Direktor našeg salona je doktor kozmetolog-fizioterapeut, kandidat medicinskih nauka sa 15 godina radnog iskustva u medicini i industriji ljepote. Ona praktikuje metode u kojima se koriste preparati kao što su Botox, Dysport, mezo-niti i fileri hijaluronske kiseline, fotoepilacija, uklanjanje pigmentacije i kapilara. Njegujuće i tretmane aparatima izvodi kozmetolog-estetista uz korišćenje kozmetike Holy Land, Thalgo, Biodroga i Janssen. Salon raspolaže sa IPL aparatom, RF-aparatom za lifting termalne kože, ultrazvučnim piling-aparatom za čišćenje lica.

U drugom dijelu salona se izvode sljedeći postupci:

  • Masaže i fizioterapija. Postupke izvodi diplomirani maser nakon konsultacije sa doktorom fizioterapeutom.
  • Mašinska, klasična, medicinska manikir i pedikir sa bilo kojim dizajnom po vašem izboru su dostupni. Imamo 2 sterilizatora na licu mesta. Procedure obavlja podolog sa preko 24 godine iskustva.
  • U našem frizerskom salonu nudimo farbanje kose bilo koje složenosti, tretman i obnovu kose, hemijsko talasanje i ženske i muške šiške. Sarađujemo sa brendovima kao što su Revlon, Milk_Shake, Olaplex, Felps, Still i drugi.
  • Usluge depilacije se pružaju korišćenjem šećerne paste i raznih vrsta voska radi uklanjanja neželjenih dlačica sa tela i ostavljanja kože glatkom. Takođe organizujemo kurseve mršavljenja i oblikovanja tela korišćenjem multifunkcionalnog LPG aparata Body Sculpture (smanjenje masnog tkiva, eliminacija celulita, zatezanje kože).

Nalazimo se na adresi:

Bar, Bulevar 24. Novembra F-13, druga zgrada od kruga, pored katoličke crkve.
Podgorica

Saloni ljepote „SofiaMed“ u Baru i Podgorici su garancija visokog kvaliteta usluga. Zaustavite vrijeme zajedno s nama!
Termin možete zakazati putem telefona +382-69-145-551 ili na našoj Facebook stranici.