fbpx

Već duži niz godina u crnogorskom gradu Baru otvorena su vrata našeg salona. Od samog početka mi koristimo najefikasnije i provjerene tehnologije i kozmetičke brendove.

  • Direktor našeg salona je doktor kozmetolog-fizioterapeut, kandidat medicinskih nauka sa 15 godina radnog iskustva u medicini i industriji ljepote. Ona praktikuje metode u kojima se koriste preparati kao što su Botox, Dysport, mezo-niti i fileri hijaluronske kiseline, fotoepilacija, uklanjanje pigmentacije i kapilara. Njegujuće i tretmane aparatima izvodi kozmetolog-estetista uz korišćenje kozmetike Holy Land, Thalgo, Biodroga i Janssen. Salon raspolaže sa IPL aparatom, RF-aparatom za lifting termalne kože, ultrazvučnim piling-aparatom za čišćenje lica.

U drugom dijelu salona se izvode sljedeći postupci:

  • Masaže i fizioterapija. Postupke izvodi diplomirani maser nakon konsultacije sa doktorom fizioterapeutom.
  • Nanošenje gela ili gel-laka, kao i klasično lakiranje noktiju sa raznovrsnim dizajnom i prema vašem ukusu radi specijalista uz korišćenje brendova CND i OPI. Salon posjeduje tri sterilizatora.
  • U našem frizerskom salonu možete sprovesti liječenje i obnavljanje svoje kose, rade se muške i ženske frizure od jednostavnih do najkomplikovanijih. Farbanje i njega kose se vrši uz primjenu poznatih brendova kao što su Keune, Scwarkopf, Homna Tokio, Olaplex.

Nalazimo se na adresi: Bar, Bulevar 24. Novembra F-13, druga zgrada od kruga, pored katoličke crkve.

Salon ljepote „SofiaMed“ u Baru je garancija visokog kvaliteta usluga. Zaustavite vrijeme zajedno s nama!
Termin možete zakazati putem telefona +382-69-145-551 ili na našoj Facebook stranici.