fbpx

ŠIŠANJE

Kada želite da promijenite život na bolje, treba da počnete od sebe i za početak promijenite frizuru. Upravo ovog pravila se pridržavaju žene koje ne vole jednoličnost. Nova frizura može preobraziti modnu ženu do neprepoznatljivosti, dok će se iskusan frizer potruditi da sakrije vaše mane i naglasi ono što su vaše prednosti. Ne plašite se eksperimentisanja i dozvolite vašem okruženju da budu zadivljeni vašim novim izgledom.

  • Kratke ženske frizure. Žene koje ih nose ne boje se da probaju nešto novo i uvijek privlače pažnju. Kratka kosa pomaže da se iskoriguje oblik lica i vizuelno povećaju oči.
  • Frizure za kosu srednje dužine. Odličan je izbor za one koje vole klasičan izgled. Lokne ove dužine najlakše je oblikovati feniranjem i praviti od njih lijepe frizure. Ovakve frizure će jednako odgovarati ravnoj i kovrdžavoj kosi.
  • Frizure za dugu kosu. Da sačuvate ljepotu raskošne duge kose neophodno je redovno korigovati njen oblik i skraćivati njene krajeve.

FARBANJE

Svuda smo okruženi bojom!!! Šta za vas znači boja kose? Dobar kolorista uvijek zna koja boja će vaš izgled učiniti blažim ili ga naglasiti, kako da vam promijeni nijansu a da pri tome naglasi vaše prednosti.
Pravilno odabrana boja ili nekoliko nijansi dodatih vašoj prirodnoj boji kose mogu da vas potpuno preobraze. Danas u svijetu frizerskih vještina postoji mnogo različitih tehnika bojenja kose. U našem salonu ćete naći potvrdu za to kada svoju kosu povjerite našem majstoru.

Salon ljepote „SofiaMed“ u Baru je garancija visokog kvaliteta usluga. Frizerske uslugi u Crnoj Gori od strane profesionalaca. Zaustavite vrijeme zajedno s nama!

Ovu uslugu možete zakazati putem telefona +382 69 145551 ili preko naše Facebook stranice.

 

Tretmani za kosu

Keune
Keune
Keune