fbpx

Osnova Novacutn-a je jedinstvena ekploatacija HOPAAB-a
(HialuronatOpticalliPureAminoAcidBond) – kompleks optički čistih aminokiselina ugradjenih u mrežnu strukturu hijaluronske kiseline. HOPAAB kompleks aktivira ekspresiju signalnih molekula koji regulišu fiziologiju kože vraćajući je na nivoa karakterističan za mlade ćelije.

NOVACUTAN predstavlja: 2 egzoprotektora-biorevitalizanta YBio20+ i SBio 35+. 3 preparata FBio za konturnu plastiku i 2 vrste masaka za kučnu njegu.

NOVAKUTAN je nova linija biorevitalizanata kreirana posebno za onih koji puno i aktivno rade. Čiji ritam života zahtijeva kvalitetnu njegu kože, bez dugotrajnih i bolnih procedura. Sa brzim i očiglednim efektom. Jednostavnost upotrebe privlači i ljekara i pacienata. A efekat odmorne i obnovljane kože vas navodi da želite da se zahvalite kreatorima ovog proizvoda.

Svi su moje prvi pacijenti za ovaj tretman bili podpuno zadovoljni rezultatom.

Papule nakon ubrizgavanja preparata nestale su na drugi dan. Nismo primjetile hiperimije nakon tretmana.

Vec nakon 24 moje klijentkinje su primjetile visoku efekasnost u pogledu hidratacije, tonusa, boje i poravnanja mikroreliefa koze.

Takodje lifting obrva i ovala donjeg dijela lica.

Preparati Y-Bio za 20 + i S-Bio za 35+ godina ubrizgavam metodom Beauty Flash: 1 ml mikropapule na cijelo luce + 1 ml boluse po 0,1 ml u trigerne tačke za lifting.

NOVAKUTAN FBi 5 je nova linija medicinskih proizvoda za konturnu plastiku zasnovana na modernoj tehnologije stabilizacije sa 5 jedinstvenih svojstva
Bio 1 Fleksibilnost – elastičnost i zadržavanje oblika, saveršeno modeliranje i integracija u biološka tkiva.
Bio 2 Bezbjednost – jedinstvena tehnilogija sterilizacije posle proizvodnje+ posle točenja u špric.
Bio 3 Kompatibilnost – kontrola rizika od fibroze, koju stvaraju druge preparate nakon rezorpcije.
Bio 4 Osmolarnost -ne izaziva nikakav otok nakon korekcije za razliku od preparata predhodne generacije ( ubjedila sam se sad na seminaru).
Bio 5 Homogenost – ravnomjerna ekstruzija i distribucija u tkivima.

Korekcija bora, usana i bilo koje regije preparatom NOVOKUTAN daje prirodan rezultat bez znakova spoljne intervencije na vašem licu.

Fileri hijalurona Novakutan FBio predstavljaju sa 3 preparata: Light, Medium i Volume za rijesavanje razlicatih problema na licu.

Doktor-kozmetolog, kandidat medicinskih nauka Natalija Šurajeva 

Salon ljepote „SofiaMed“ u Baru je garancija visokog kvaliteta usluga. Fileri u Crnoj Gori od strane profesionalaca. Zaustavite vrijeme zajedno s nama!