fbpx

Hijaluronska kiselina

Osnovni cilj korišćenja hijaluronska kiselina u Crnoj Gori je obnavljanje mladalačkih oblika lica i kvaliteta kože. Koristeći čitavu paletu savremenih sredstava moguće je uraditi lifting lica, ukloniti šupljine, „rupice“, viseće djelove i vratiti vašoj koži elastičnost i sjaj. Kako bismo postigli ovaj cilj, mi u salonu „Sofia Med“ u Crnoj Gori koristimo sve efikasne modifikacije molekula hijaluronske kiseline. Koristimo sljedeća sredstva:

  1. Fileri i volumizeri. Posjeduju različitu gustinu u zavisnosti od cilja i regije aplikacije – PRINCESS Filer, Volume, RESTYLAIN, RESTYLAIN Perlane, Lip, TEOSYAL i dr. Nakon što budu ubrizgana u kožu, ova sredstva odmah istiskuju tkiva iznutra i popunjavaju one regije gdje fali tkivo – bore i brazde. Regije apliciranja su oko očiju (kesice ispod očiju i podočnjaci), podizanje uglova obrva, formiranje jagodica, uklanjanje marioneta, bora na čelu, između obrva, očiju, korekcija oblika i volumena usana. Trajanje efekata postupka je jedna godina.
  2. Skin busteri. To je progresivno podmlađivanje problematičnih regija u nekoliko faza. Skin busteri posjeduju svojstva lakih filera i moćnih ovlaživača derme sa efektom i do 6 mjeseci. Koristimo ih za lifting marioneta i kontura lica, odlično popunjavaju bore na tankoj koži vrata i oko očiju. Najsavremenije sredstvo je RESTYLAIN Skinboosters
  3. Biorevitalizanti efikasno vlaže kožu, brišu sitne borice i naboranost i produžavaju trajanje efekta filera. Sredstva kao što su PRINCESS Rich i STYLAGE Hidro ostvaruju odlične rezultate.
  4. Bioreparanti su zapravo biorevitalizanti (ovlaživači) ali sa dodatkom pojačivača – peptida, vitamina, koenzima, aminokiselina i minerala. Oni obnavljaju energetsko i spoljašnje stanje vaše kože i čine je ponovo mladom. Odlične rezultate daju sredstva AQUASHINE i TEOSYAL Redensity 1.

Kako bi se postigao garantovan efekat, postupak je potrebno sprovoditi samo kod diplomiranog doktora, koji posjeduje sertifikat za rukovanje datim sredstvom. 

Doktor-kozmetolog, kandidat medicinskih nauka Natalija Šurajeva Salon „Sofia Med“, Crna Gora.