fbpx

Šta su Milk_Shake tretmani kose?

Milk_shake nudi profesionalni izbor intenzivnih tretmana za njegu kose koji koriste snagu prirodnih sastojaka uključujući mlječne proteine, med, organsko arganovo ulje i Muru Muru puter za rehidrataciju, obnavljanje i poboljšanje integriteta kose. Svaka pojedinačna primjena će poboljšati unutrašnju strukturu kose i zdravlje cjele kose, kao i podstaći sjaj i vitalnost.

1.Milk_Shake Integrity tretman.

Da li imate toliko oštećenu kosu i sigurni ste da su samo makaze rješenje?

Jako griješite jer naš tim u beauty centru Sofiamed u Baru u Crnoj Gori ima rješenje – Milk_Shake Integrity intenzivni tretman za rekonstrukciju i oporavljanje jako oštećene, farbane i hemijsko tretirane kose. Tretman se odvija iz 3 faze nanošenja preparatima, koji dubinski hrane srž dlake za nju prirodnim sastojcima: mliječnim proteinima, aminokiselinama i prirodnim keratinom. Već posle prvog tretmana kose sa Milk_Shake Integrity, dobijate zdravu, hidriranu i mekanu dlaku punu volumena, sprječavate lomljenje krajeva, dobijate divan sjaj i naravno neodoljiv miris kokosa.

U našem centru ljepote Sofiamed u Baru u Crnoj Gori vršimo Milk_Shake Integrity oporavak kao cilj da naše drage klijentkinje budu zadovoljne sa rezultatom i gledaju na neuporedljivu ljepotu njihove kose sa ushićenjem.

2. Milk_Shake Make my day tretman.

Ekspres tretman kose Milk _Shake Make my day je na bazi mliječnih proteina sa sjajnim mirisom voća. Intenzivno djeluje na sve tipove kose, vraćajući joj jačinu, elastičnost, mekoću i sjaj. Djeli se na 3 tipa tretmana za svaki problem:

  • Jagoda za regeneraciju i ishranu fine ili hemijski tretirane kose
  • Borovnica za zaštitu i jačanje farbane ili svetle kose
  • Papaja za hidrataciju i davanje sjaja gruboj, suvoj kosi

Pravi spoj aktivnih sastojaka garantuje neviđenu mekoću, čak i uz često pranje.

Dođite na konsultaciju kod nas i pažljivo ćemo izabrati i sprovesti pravi tretman za tip vaše kose.

Beauty centar Sofiamed, Bar, Crna Gora.