fbpx

Maderoterapija je masaža drvenim oklagijama koju su razvile naše kolege u Srbiji. Cilj maderoterapije je oblikovati idealno tijelo i riješiti se celulita, čemu i mi u salonu težimo.

Maderoterapija djeluje na tri načina:

  1. Stimuliše rad limfnog sistema i izbacuje višak tečnosti iz organizma – limfnodrenažna masaža
  2. Ubrzava metabolizam i vrši detoksikaciju organizma – sportska masaža
  3. Uklanja masne naslage i celulit – anticelulit masaža

Što dovodi do smanjenja obima struka, kukova i čitavog tijela

Oklagije su drvene alatke, od kojih je svaka izrađena u odnosu na anatomske osobine i površinu koja se obrađuje. Masaža traje oko 50 minuta i tokom nje se tretiraju sve problematične regije – butine, guza, bokovi, stomak i ruke. Vrijeme tretiranja svake regije određuje se u skladu sa individualnim osobinama klijenta. Neki prefiriraju da imaju ravan stomak dok drugi žele da zategnu guzu. Prva tri tretmana mogu izazivati bol jer se koža i mišići moraju naviknuti.

Postupak masaže ima određeni redosljed budući da svaka oklagija vrši svoju individualnu i nezamjenljivu funkciju. Zbog toga samo sertifikovani specijalisti mogu obavljati maderoterapiju, pa se oklagije mogu kupiti nakon završetka obuke.

Na osnovu sopstvenog iskustva sa ovom masažom, mogu da kažem da je osjećaj nakon tretnama zaista nevjerovatan. Osjećaš se kao da je čitavo tijelo okruženo toplotom koja prodire u njegovu dubinu – riječi to ne mogu opisati.

Da zakažete tretmat, pozovite nas ili nam pišite na telefon/viber/whatsapp +382-69-913-354, pišite nam preko našeg sajta, facebook ili dođite u naš salon.