fbpx
Injekciona kozmetologija Crna Gora

Injekciona kozmetologija je odlična alternativa plastičnoj hirurgiji, koja je duži niz godina bila jedini način da se riješimo znakova starenja i nedostataka na koži. Ovo je prilika da produžite vašu mladost i ljepotu maloinvanzivnim metodama sa brzim rezultatima. Upravo iz tih razloga je injekciona kozmetologija toliko popularna i ima mnogo pristalica.

Naš doktor-kozmetolog, kandidat medicinskih nauka sa petnestogodišnim radnim iskustvom, brzo, efikasno i skoro bezbolno uklanja duboke i površinske bore, zateže spuštena tkiva lica, marionete, vrat, koriguje oblik usana, jagodica, metodom mezoterapije vrši hranjenje i hidrataciju kože.

Mi koristimo samo efikasne i vremenom provjerene bezbjedne materijale i metode:

Botoks, Dysport

– ubrizgavanja botulinuma tipa A pomaže dugotrajnoj relaksaciji mišića i izravnjavanju bora koje imaju mimičku prirodu. Koristi se za uklanjanje bora u regijama između obrva, na čelu i oko očiju.

Konturna plastika

je brzi i trenutačan način uklanjanja bora srednje i donje trećine lica, korekcije obima i oblika usana, jagodica i drugih regija lica. U postupcima se koriste gelovi na bazi hijaluronske kiseline.

Mezoniti

je nehirurška metoda zatezanja lica i tijela, koja je izumljena u Južnoj Koreji i proglašena za najefikasniji, neinvazivni i brzi postupak.

Mezoterapija

procedura terapije dermopenom stimulše kožu na neokolagenezu, čime se smanjuju bore i poboljšava njena glatkoća (koža postaje zategnuta).

Biorevitalizacija

je injekciona metoda apliciranja preparata na bazi nativne hijaluronske kiseline i najoptimalniji način uklanjanja tragova godina i atrofičkih promjena sa kože.

Bioreparacija

je usavršena biorevitalizacija sa posebnim naglaskom na oporavku, obnavljanju i podmlađivanju ćelija kože.

Saloni ljepote „SofiaMed“ u Baru I Podgorici je garancija visokog kvaliteta usluga. Injekciona kozmetologija u Crnoj Gori od strane profesionalaca. Zaustavite vrijeme zajedno s nama!
Ovu uslugu možete zakazati putem telefona +38269145551 ili preko naše Facebook stranice.