fbpx
Masaža lice

Njega kože lica je kompleks tretmana koji se koriste u svrhu održavanja i učvršćivanja kože, što uključuje čišćenje, piling, hidrataciju i toniranje.

U našem salonu nudimo Vam raznovrsne varijante i kombinacije njegujućih tretmana. U svom radu koristimo kozmetiku Holy Land (Izrael), Talgo (Francuska), Skeyndor (Španija).

KAKO SE IZVODE POSTUPCI NJEGOVANJA KOŽE?

1. Dubinsko čišćenje kože – “čišćenje lica”. Čišćenje se obavlja uz korišćenje kozmetike Holy Land ili Skeyndor. U program čišćenja je uključeno ultrazvučno i mehaničko čišćenje, piling (na bazi voćnih kiselina Holy Land ili enzimski Skeyndor) i smirujuće maske na kraju tretmana.

2. Plan daljeg tretiranja se određuje uzimajući u obzir osnovne probleme. Kod oboljenja kože od akni indikuju se individualni tretmani koji se obavljaju kod kuće i preporučuje se kozmetika, moguće je izvesti nekoliko postupaka hemijskog pilinga i regeneracije.

Za uvenulu kožu sa znakovima umora preporučuje se kura masaže lica i voćni pilinzi Holy Land. Kod dehidrirane i suve kože – program rehidratacije Talgo, koji uključuje masažu lica i primjenu alginatne maske.

3. Svim našim klijentima dajemo savjete i preporuku korišćenja kozmetičkih sredstava za njegu lica kod kuće.

Salon ljepote „SofiaMed“ u Baru je garancija visokog kvaliteta usluga. Njega kože lica u Crnoj Gori od strane profesionalaca. Zaustavite vrijeme zajedno s nama!

Ovu uslugu možete zakazati putem telefona +382 69 145551 ili preko naše Facebook stranice.