fbpx
Eksperience Revlon

Podignite svoju njegu kose na sledeći nivo uz Eksperience™

Ubrzani svijet u kome živimo i naše moderne životne navike otežavaju pronalaženje savršene ravnoteže za sve aspekte našeg života, što nas navodi na svakodnevne odluke koje utiču na naše zdravlje i na kraju na kosu.

Kada se brinemo o svojoj kosi, navikli smo da je tretiramo samo kozmetički, oslanjajući se na brze popravke kose. Odaju utisak sjajne, zdrave kose, a u stvari nude samo trenutne, površne rezultate, a ne tretiraju kosu iz srži.

Vrijeme je za drugačiji pristup tretmanu kose. Otkrijte novi i holistički pogled na ljepotu kose.

Predstavljamo vam Eksperience™, prvi talasoterapijski ritual za kosu kao drugačiji pristup nezi kose.

Eksperience Bowl Treatment

Otkrijte snagu mora uz Eksperience™

Eksperience™ je nastao iz talasoterapije, koja uključuje upotrebu morske vode i drugih morskih sastojaka, zahvaljujući njihovom obilju svojstava, kao vid terapije.

Pretočio je svu mudrost mora u rituale ljepote za kosu i kožu glave, nudeći izvanredne rezultate koje možete podići na sledeći nivo sopstvenim rukama.

Više od 20 godina istraživali smo ogromno i izvanredno obilje mora i, kao rezultat našeg naprednog naučnog pristupa, pažljivo biramo i ekstrahiramo bogate i aktivne morske sastojke kako bismo napravili naše formule koje tretiraju, njeguju i obnavljaju kosu i skalp, efikasniji.

More, nauka i čula…

More je u srcu Eksperience™ sa kompleksom Akuamaris: ekskluzivna mješavina čiste morske vode i morskih sastojaka.

Akuamaris kompleks je formulisan sa:

Noirmoutier morska izvorska voda, koja je bogata elementima u tragovima i curi iz morskog dna na konstantnoj temperaturi od 14ºC osiguravajući da njena korisna svojstva ostaju aktivna i nepromjenjena.
Fucus vezikulozne alge i aktin protein za pomoć u distribuciji Akuamaris kompleksa preko kože glave i kose.
Specifične alge, koje su bogate enzimima, proteinima, mineralima i vitaminima, za svaki različit Eksperience™ tretman.
Nauka je prisutna u svakom proizvodu iz Eksperience™ asortimana, kao i u prirodi, svaki sastojak radi u savršenoj harmoniji jedan sa drugim i dokazano je siguran za upotrebu i izuzetno efikasan.

Čula se budi svakim Eksperience™ specifičnim ritualom ljepote za sjaj, ishranu, rekonstrukciju i hidrataciju kose. Svi oni uključuju svako naše čulo, sa svrhom da povrate osjećaj ravnoteže i blagostanja kupca, dok istovremeno povećavaju efikasnost naših tretmana za kosu.

…i održivost

Radili smo na povećanju svijesti i smanjenju uticaja na životnu sredinu, zbog čega koristimo papir sa FSC sertifikatom iz održivih šuma kojima se etički upravlja i dobijamo plastiku i staklo koje se može reciklirati za naše boce. Ovo su samo neki od koraka koje smo preduzeli kao dio dugog putovanja koje bi smo želeli da preduzmemo zajedno sa vama kao rezultat našeg dubokog poštovanja prema okeanu i planeti.

Eksperience Talasso Therapy

Eksperience™ Professional Thalassotherapy je ekskluzivna salonska usluga u više koraka.

Usluga talasoterapije počinje mješanjem tretmana morskih algi sa određenim esencijalnim ekstraktom Boost Multivitamin Cocktail kako bi se stvorio pročišćavajući svjež Experience™