fbpx

Popust

Dovedi drugaricu i dobij popust
15%!

Pozovite nas

Najnovije

 

Čitati ovde

Dobro došli!

Već duži niz godina u crnogorskom gradu Baru otvorena su vrata našeg salona. Od samog početka mi koristimo najefikasnije i provjerene tehnologije i kozmetičke brendove.

Naše usluge

Injekciona kozmetologija

Injekciona kozmetologija je odlična alternativa plastičnoj hirurgiji, koja je duži niz godina bila jedini način da se riješimo znakova starenja i nedostataka na koži. Ovo je prilika da produžite vašu mladost i ljepotu maloinvanzivnim metodama sa brzim rezultatima. Upravo iz tih razloga je injekciona kozmetologija toliko popularna i ima mnogo pristalica.

More Info

Estetska kozmetologija

Estetska kozmetologija je sistem mjera sa svrhom profilakse prijevremenog starenja i korekcije spoljnog izgleda bez operacija i ozbiljnih medicinskih intervencija.

More Info

Masaža

Naš maser-fizioterapeut radi klasičnu masažu, anticelulit program, limfnu drenažu, relax, refleksnu masažu stopala, program mršavljenja, program dijagnostike i uklanjanja psihosomatskih tegoba.

More Info

Frizerske usluge

Kada želite da promijenite život na bolje, treba da počnete od sebe i za početak promijenite frizuru. Ne plašite se eksperimentisanja i dozvolite vašem okruženju da budu zadivljeni vašim novim izgledom.

More Info

Svedočenja

Mi smo tu za vas!

Draga Natalija, saljem fotografiju, da vidis rezultate, bas sam zadovoljna

Море позитива от нашей клиентки Людмилы. Ее видео отзыв можно посмотреть по ссылке на наш канал YouTube

Prezadovoljna sam stvarno super uradjeno ♥️

Присмотритесь к мастеру Елена , массаж очень понравился, эффект главное есть .. И мастер очень приятная.. для меня важно , креативно и индивидуально подходит к клиенту.. В наше время редкость. На хорошей косметике работают ..