fbpx
Sofiamed beauty
Home - rus - dobro
Dobro došli!
Već duži niz godina u crnogorskom gradu Baru otvorena su vrata našeg salona. Od samog početka mi koristimo najefikasnije i provjerene tehnologije i kozmetičke brendove.
Pozovite nas
069 14 555 1
Cijene
Pretraži šta odgovara
WhatsApp
WhatsApp
Messenger
Messenger
Home - sr - 15%
Dovedi drugaricu i dobij
popust 10%! *
Poyovite nas
069 14 555 1
Cijene
Pretraži šta odgovara
WhatsApp
WhatsApp
Messenger
Messenger
Home - sr - krasota
Najnovije
Pozovite nas
069 14 555 1
Cijene
Pretraži šta odgovara
WhatsApp
WhatsApp
Messenger
Messenger
next arrow
previous arrow

Injekciona kozmetologija

Injekciona kozmetologija je odlična alternativa plastičnoj hirurgiji, koja je duži niz godina bila jedini način da se riješimo znakova starenja i nedostataka na koži. Ovo je prilika da produžite vašu mladost i ljepotu maloinvanzivnim metodama sa brzim rezultatima. Upravo iz tih razloga je injekciona kozmetologija toliko popularna i ima mnogo pristalica.

More Info

Estetska kozmetologija

Estetska kozmetologija je sistem mjera sa svrhom profilakse prijevremenog starenja i korekcije spoljnog izgleda bez operacija i ozbiljnih medicinskih intervencija.

More Info

Masaža

Naš maser-fizioterapeut radi klasičnu masažu, anticelulit program, limfnu drenažu, relax, refleksnu masažu stopala, program mršavljenja, program dijagnostike i uklanjanja psihosomatskih tegoba.

More Info

Frizerske usluge

Kada želite da promijenite život na bolje, treba da počnete od sebe i za početak promijenite frizuru. Ne plašite se eksperimentisanja i dozvolite vašem okruženju da budu zadivljeni vašim novim izgledom.

More Info

Utisci

Mi smo tu za vas!

Prezadovoljan hvala vam od srca 😘😍💋

Подробнее тут

Godinama idem na tretmane dok Natalije mogu samo reći da je doktorka mađioničar
Imala sam težak problem sa regijom oko očiju... Bore, ružni ožiljci ona je to dovela do savršenstva. Hvala joj puno, vratila mi je osmeh na lice.

Приятно удивил высокий профессионализм косметолога Натальи,прекрасно подобранная косметика и очень эффективные процедуры.Сделала в салоне все что мне было необходимо для лица и тела.Очень чисто и уютно,Безусловно рекомендую.

Оригинал отзыва тут.

Отличный салон, любезный, профессиональный персонал, чисто, много современных услуг... Хожу туда уже 3 года

Оригинал отзыва можно посмотреть тут.

*Popust se odnosi samo na kozmetologiju