fbpx

Thalgo je nastao 1964. godine, i prvi je u svijetu počeo sa proizvodnjom talasoterapijskih kozmetičkih proizvoda na bazi morskih algi. Naziv Thalgo je nastao spajanjem dviju riječi: grčke Thalassa (liječenje morem) i francuske Algae (alge).
Vođen specijalistima iz oblasti fito i dermokozmetologije i farmaceutike, danas je brend Thalgo jedan od svjetskih lidera u proizvodnji širokog spektra visokoefikasnih sredstava za njegu kože lica i tijela.

Asortiman Thalgo proizvoda je toliko širok da je moguće odabrati odgovarajući preparat za bilo koji uzrast, tip kože, uključujući problematičnu, suvu, osjetljivu, kombinovanu, zrelu, pigmentiranu kožu, kao i za bilo kakav problem sa kožom koji vam se pojavi.
Svaki proizvod THALGO je pravi eliksir ljepote i mladosti, koncentrat morske snage koji djeluje u apsolutnoj sinergiji s kožom i odgovara najvišim standardima kvaliteta. Dragocjeni sadržaj ćelija algi, koje su obrađene uz pomoć unikatne patentirane tehnologije „mikro eksplozije“, smješten je u Thalgo-čestice te prodire u dubinske slojeve kože da je hrani i puni mikroelementima, vitaminima i bjelančevinama.

U našem salonu radimo terapijske postupke za svaki uzrast i problem na koži lica. Pružamo tretmane za njegu suve, veoma suve i osjetljive kože, za smanjenje bora i lifting, tretmane za umornu i atoničnu kožu, kao i za kožu proširenih kapilara i sa crvenilom. Za ove tretmane koristimo Thalgo asortiman na bazi kiseonika, silicijuma, kolagena, morskih algi i hijaluronske kiseline. U tretman je uključena masaža i aparatne metode s ampulama, serumima, morskim koncentratima, alginatnim kolagenskim maskama s aktivnim supstancama. Thalgo kozmetika ne sadrži vještačke boje i mirise, ima prijatnu prirodnu teksturu sa blagim mirisom morskih algi i morskih biljaka.

Takođe, kod nas možete kupiti Thalgo kozmetiku za kućnu njegu kože u manjim pakovanjima iz istog asortimana koji mi koristimo u našem salonu: Hydra Marin, Kolagen, Hyaluron, Silicijum, Cold Marin, Spiruline, Hyalu-Procollagen i druge.

Salon ljepote Sofiamed, Bar, Crna Gora