fbpx

Injekciona kozmetologija Crna Gora

Injekciona kozmetologija

Injekciona kozmetologija je odlična alternativa plastičnoj hirurgiji, koja je duži niz godina bila jedini način da se riješimo znakova starenja i nedostataka na koži. Ovo je prilika da produžite vašu mladost i ljepotu maloinvanzivnim metodama sa brzim rezultatima. Upravo iz tih razloga je injekciona kozmetologija toliko popularna i ima mnogo pristalica.

More Info

Fileri Princess

Fileri

Ubrizgavanje hijaluronske kiseline različite molekularne težine i koncentracije u tkiva pacijenata omogućava tretiranje finih bora i nabora, kao i dubokih bora, mjerenje dubine brazda na licu, izravnjavanja reljefa kože kod pacijenata sa atrofičnim ožiljcima usljed povreda, opekotina, posljedica liječenja akni i sl.

More Info

Mezoniti

Mezoniti

Mezo-niti je nehirurška metoda zatezanja lica i tijela, koja je izumljena u Južnoj Koreji i proglašena za najefikasniji, neinvazivni i brzi postupak. Uz pomoć specijalnih tankih igala u odabranu regiju postavlja se mezo-nit. Ona je napravljena od biorazgradivog materijala polydioxanona, koji je kao da je uvijen u poliglikolnu kiselinu. Zahvaljujući takvoj strukturi niti su elastične.

More Info

Dermopen

Mezoterapija

Danas u medicinskoj kozmetologiji za aktivno podmlađivanje počeo je da se koriste dermopen koji doktori kozmetologije nazivaju frakciona mezoterapija. Procedura terapije dermopenom stimulše kožu na neokolagenezu, čime se smanjuju bore i poboljšava njena glatkoća (koža postaje zategnuta).

More Info

Mezoterapija kose

Mezoterapija kose

Mezoterapija kose je uvodjenje lejkovitih preparata za brzo rješavanje opadanja i poboljšavanje opadanja kose.
U naš beauty centar mi koristimo mezokoktel FUSION F-HAIR. Efikasno liječi alipeciju, poboljšava kvalitet kose, ojačava korijen dlake, podstiče rast nove kose, liječi perut i seboreju, ojačava tanku i krtu dlaku.

More Info