fbpx

Kozmetika Mesoestetic

Kozmetika Mesoestetic su efikasna kozmetološka sredstva španske kompanije Mesoestetic Pharma Group koja daju fenomenalne rezultate.

Kompanija Mesoestetic se bavi razvijanjem, proizvodnjom i prodajom visokokvalitetne kozmetike za estetsku medicinu. Mesoestetic nudi široki izbor sredstava za kućnu, profesionalnu i dermatološku njegu.

Danas se kompanija Mesoestetic smatra jednim od lidera u medicinsko-estetskom sektoru zahvaljujući svojim sveobuhvatnim istraživanjima i razvoju koji se zasniva na inovacijama. Kompanija razvija kozmetološke proizvode najvećeg kvaliteta uz poštovanje najrigoroznijih protokola bezbjednosti, definisanih za farmaceutske kompanije. Efikasnost njihovih proizvoda je dokazana i potvrđena naučnim istraživanjima.

Specijalisti za njegu i liječenje kože laboratorije Mesoestetic su više od deset godina sprovodili istraživanja iz oblasti ljepote i kozmetičkih procedura. Oni nude efikasna rješenja bilo kojeg estetskog problema, zanemarujuću zastarjele koncepcije liječenja, a umjesto toga primjenjuju najinovativnije tehnologije. Kozmetika Mesoestetic je postala unikatna u svom domenu i do danas ne postoji njen analog.

Linije Mesoestetic su unikatne u svom domenu. Ovo su klasična kozmetološka sredstva koja sadrže visoku koncentraciju aktivnih sastojaka zbog kojih i imaju veliku efikasnost. Upravo zbog toga odabrali smo ovu kozmetiku za podmlađivanje vaše kože u našem salonu Sofiamed u Crnoj Gori.

U našem salonu u Crnoj Gori koristimo preparate i kozmetiku Mesoestetic za mezoterapiju i estetsku njegu lica. To su ampule i gotovi kokteli za mezoterapiju MESO.Prof i X.Prof uz primjenu ručnih tehnika i dermapena za rješavanje problema pigmentacije, akni, uklanjanje ožiljaka, atrofije kože, celulita i drugo. Procedure mezoterapije radi naš sertifikovani specijalista za mezoterapiju doktor-kozmetolog. Takođe, mi već mnogo godina koristimo hemijske pilinge Mesopeel mandelic, melanoplus, jessner i njegujuće procedure Collagen 360, Stem Cell, Energy C i Radisnce DNA za one koji žele da održavaju mladost svoje kože bez primjene injekcionih metoda podmlađivanja.

Doktor-kozmetolog, kandidat medicinskih nauka, Natalija Šurajeva.

Salon ljepote „SofiaMed“ u Baru je garancija visokog kvaliteta usluga. Kozmetika Mesoestetic u Crnoj Gori od strane profesionalaca. Zaustavite vrijeme zajedno s nama!

Ovu uslugu možete zakazati putem telefona +382 69 145551 ili preko naše Facebook stranice.