Limfodrenažna masaža

terapijska procedura kojom se potpomaže rad limfnog sistema odnosno, aktivira cirkulacija limfe, stimuliše regeneracija i ishrana tkiva, podiže odbrambena sposobnost organizma. Ima povoljan efekat na nervni sistem, kao i na mišićni, limfni i imuni. Limfnom drenažom postiže se ravnoteža tečnosti u organizmu i podstiče bolje opšte stanje organizma. Regeneriše i pospešuje funkcionalnost limfnih sudova, kapilara i zalistaka, deluje na vegetativni sistem i opušta celo telo. Izvodi se posebnim drenažnim pokretima, pritiskom i određenim smerom radi eliminacije viška tečnosti i štetnih materija iz organizma. Limfna drenaža je odličan tretman kod sindroma teških nogu, kod problema venske insuficijencije ili kod edema izazvanih određenom traumom. Takođe je pogodna u prevenciji oticanja, redukciji celulita i dobrog svakodnevnog osećaja. Budući da je malo kontraindikacija MLD se primenjuje u estetskoj i fizikalnoj terapiji.

Naročito je delotvorna u procesu uklanjanja celulita, jer redukcijom tečnosti iz vezivnog tkiva delujemo na bolju ishranjenost ćelija kiseonikom i hranljivim materijama, a istovremeno eliminišemo otpadne materije iz organizma. Neophodna je nakon tretmana celulita ultrazvukom, kavitacijom i mezoterapijom.

Salon ljepote „SofiaMed“ u Baru je garancija visokog kvaliteta usluga. Limfodrenažna masaža u Crnoj Gori od strane profesionalaca. Zaustavite vrijeme zajedno s nama!

Ovu uslugu možete zakazati putem telefona +382 69 145551 ili preko naše Facebook stranice.

Инъекционная косметология
Перманентный татуаж
Косметология
Массаж
Маникюр и педикюр
Парикмахер

NAŠLI STE ONO ŠTO STE TRAŽILI!

U salonu ljepote SofiaMed u Baru, Crna Gora rade specijalisti visokog nivoa.
Direktor salona je doktor-kozmetolog-fizioterapeut, kandidat medicinskih nauka.