Dugačke guste crne i lijepo uvijene trepavice – to je san svake djevojke. Priroda nije svakog tako nadarila, stoga su ljepotice prinuđene da svakodnevno koriste maskaru.

Ali čak i najskuplja maskara ne pomaže uvijek da postignete željeni efekat. Usluge profesionalnog farbanja i nadogradnje trepavica pomoći će vam da bez napora ostvarite svoj san o očaravajućem pogledu.

FARBANJE TREPAVICA

Ovo je idealno rješenje za dame sa lijepim trepavicama, kojima je dosadila svakodnevna upotreba maskare. Zahvaljujući ovom postupku vaš pogled postaće izražajan i apsolutno prirodan. Boja dugo ostaje jasna, ne ispira se i omogućava vam da na duži vremenski period zaboravite na komplikovano šminkanje.

NADOGRADNJA TREPAVICA

Vi sami možete odabrati dužinu, gustoću dlačica, uvijenost i obim i dobiti pogled sa naslovnice časopisa. Čak i ujutru će vaše trepavice izgledati savršeno.

Prirodnost rezultata je ono što odlikuje rad naših profesionalnih majstora. Svi oko vas biće sigurni da vas je takvom ljepotom velikodušno nadarila sama priroda.

Salon ljepote „SofiaMed“ u Baru je garancija visokog kvaliteta usluga. Farbanje i nadogradnja trepavica u Crnoj Gori od strane profesionalaca. Zaustavite vrijeme zajedno s nama!

Ovu uslugu možete zakazati putem telefona +382 69 145551 ili preko naše Facebook stranice.

  • Minivel trepavica

    25€

  • Farbanje Trepavica

    5€

  • Nadogradnja trepavica

    35€

Инъекционная косметология
Перманентный татуаж
Косметология
Массаж
Маникюр и педикюр
Парикмахер

NAŠLI STE ONO ŠTO STE TRAŽILI!

U salonu ljepote SofiaMed u Baru, Crna Gora rade specijalisti visokog nivoa.
Direktor salona je doktor-kozmetolog-fizioterapeut, kandidat medicinskih nauka.